×
kotelezotovabbkepzes.hu      

A 2022. évre vonatkozó társasági adó bevallása

Leckék száma: 1 db Befejezési határidő: 2023. december 31. (vasárnap) 23:59
Teljes időtartam: 91 perc 56 másodperc Tananyag díja: 5000 Ft (adómentes)
Tájékoztatjuk, hogy ennek a tananyagnak az elszámolhatósági ideje lejárt, vagy még nem aktív ezért ezt a tananyagot nem vásárolhatja meg.

Aktuális tananyagainkat a továbbképzések oldalon érheti el, ahol korlátlan hozzáférést vásárolhat a kotelezotovabbkepzes.hu oldal kreditpontos képzéseihez, illetve egyenként is megvásárolhatja az elérhető tananyagokat.

A továbbképzés során szakemberünk összefoglalja a 2022. évre vonatkozó társasági adó bevallás szabályait, annak buktatóit. Továbbképzésünkön mindezeket gyakorlatias megközelítésben, praktikus fogódzókat biztosítva ismerheti meg. 

Tematika

A részek egymásra épülnek, csak sorrendben tekinthetők meg.

I. rész A 2022. évre vonatkozó társasági adó bevallása (lecke teljes időtartama: 91 perc 56 másodperc)
91:56
előadó: dr. Németh Nóra NAV osztályvezető

Tananyag
Ha rendelkezik érvényes felhasználónévvel és jelszóval, jelentkezzen be!
 
2024. december 31-ig korlátlanul hozzáférhet folyamatosan bővülő tananyagaink mindegyikéhez, most 10% kedvezménnyel mindösszesen 19 800 Ft (adómentes).
 
Rendszerünk használatához
html5 kompatibilis böngésző amiből érdemes a legfrissebb verziót használni. Ilyen böngészők a Firefox, Chrome, Opera, Vivaldi, Internet Explorer, Edge stb. (a felsorolásban a névre kattintva a kiválasztott böngésző letöltőoldalára jut); Windows 7 vagy frissebb operációs rendszer; installált és rendben működő hangkártya; csatlakoztatott hangszóró vagy fejhallgató; stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolat szükséges. A tananyag megtekintéshez használt böngészőjében kapcsolja ki a hardver gyorsítás használatának lehetőségét! A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk