×

Ügyféltájékoztató

kotelezotovabbkepzes.hu      

Ügyféltájékoztató

Szöveg nagyítása Szöveg kicsinyítése Nyomtatás

A kotelezotovabbkepzes.hu honlap ügyféltájékoztatója és jogi közleménye.

A tulajdonos/üzemeletető adatai:

Cégnév: OVI országos Vezetőképző Intézet Kft.
Székhely: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54.
Levélcím: 1535 Budapest, Pf. 776
Adószám: 10445701-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-706422
A nyilvántartást vezető bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
A kommunikáció nyelve: magyar
Elektronikus elérhetőség: ugyfelszolg@kotelezotovabbkepzes.hu
Weboldal: kotelezotovabbkepzes.hu
Telefon: +36 (1) 202 2199

A szolgáltatás: E-learning képzések elérésének biztosítása. A képzések teljesítésével a könyvviteli szolgáltatást végzők a tananyagoknál feltüntetett témakörű, szakterületű és mennyiségű – a kötelező továbbképzésük teljesítéséhez beszámítható – kreditpontot szerezhetnek.

Lehetséges fizetési módok:

• Átutalás
• Készpénz
• Bankkártya (Kérdések és válaszok a bankkártyás fizetésről; Részletek a bankkártyás fizetésről)

 

Ügyfélszolgálat elérhetősége:
Telefon: +36 (1) 202 2199/200, e-mail: ugyfelszolg@kotelezotovabbkepzes.hu
Az elérhetőség ideje: munkanapokon 9.00–16.00 óra között.

Árak:

A tananyagokhoz történő hozzáférési jogosultságok egyenként (tananyagonként) is megvásárolhatók.
Minden tananyag elérésének árát megtalálja a tananyag leírásánál.
Korlátlan hozzáférés vásárlása esetén Ön az összes, az adott belépésekor aktuális tananyagot megtekintheti.
A korlátlan hozzáférés ára: 22 000 Ft [adómentes – egyéb oktatás az Áfa-tv. 85. p-a (2) bekezdésének a) és b) pontja szerint], de most 10% kedvezménnyel mindösszesen 19 800 forint (adómentes).
A megvásárolt hozzáférési jogosultság 2024. december 31-ig érvényes.

Műszaki, technikai feltételek:

Rendszerünk használatához html5 kompatibilis böngésző szükséges amiből érdemes a legfrissebb verziót használni. Ilyen böngészők a Firefox, Chrome, Opera, Vivaldi, Internet Explorer, Edge stb. (a felsorolásban a névre kattintva a kiválasztott böngésző letöltőoldalára jut); Windows 7 vagy frissebb operációs rendszer; ha telepítve van a még támogatott, de nem javasolt Flash Player, annak a legfrissebb verzióját kell használni; installált és rendben működő hangkártya; csatlakoztatott hangszóró vagy fejhallgató; stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolat szükséges. A tananyag megtekintéshez használt böngészőjében kapcsolja ki a hardver gyorsítás használatának lehetőségét! A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk

A szolgáltatás használata, működése:

A kotelezotovabbkepzes.hu oldalon 2024. december 31-én, 24:00 óráig szerezhet kreditpontot.

A képzések megkezdése előtt online felnőttképzési szerződést kell kötni. Ez elektronikusan az oldal elhagyása nélkül felhasználói jóváhagyás után történik meg, ami a képzés elvégzésének idejét átlagosan 10 perccel növeli meg az első rész megkezdése előtt. A szerződést tananyagonként (nem tananyagrészenként) kell megkötni.

Miért kell Felnőttképzési szerződést kötni?

Jelenleg jogszabály (a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény 12/A. § és 13. §) által előírt kötelezettség, hogy a felnőttképzésben résztvevő és a képző intézmény felnőttképzési szerződést kössön. A Felnőttképzési szerződés a képzésben résztvevő és a képző intézmény közötti jogviszonyt, illetve a szerződést kötő felek jogait és kötelezettségeit szabályozza és rögzíti. A szerződést a képzés megkezdése előtt kell megkötni, és vannak jogszabályi előírás szerinti kötelező tartalmi elemei. A fentieknek megfelelően, minden képzés megkezdése előtt, Felnőttképzési szerződést kell kötni.
A szerződés megkötése a kotelezotovabbkepzes.hu oldalon történik. A szerződéskötéshez szükséges adatok megadása után, az oldalra történő belépéshez használt jelszó megadásával tudja elfogadni a kijelzőn olvasható szerződést.
A szerződés megkötését e-mailben igazoljuk vissza.

A kreditpontot csak akkor adja meg a rendszer, ha a képzési időszak utolsó napja 24 órájának végéig megszakítás nélkül* végignézte a tananyag utolsó videóját is, valamint az igazolás kiállításához szükséges adatokat teljeskörűen kitöltötte a felhasználói profil oldalon. Ekkor a rendszer automatikusan elküldi Önnek a tananyag elvégzéséért járó kreditpontigazolást. Ha ezt nem kapta meg , akkor nem kapott kreditpontot (ha nem találja a levelet a bejövő levelek között, kérjük ellenőrizze a „Levélszemét”, „Spam” vagy „Junk e-mail” mappát is). Minden kreditpont csak arra a képzési időszakra érvényes, amikor azt megszerezte (ha a szükségesnél több kreditpontot szerzett, akkor a többlet nem vihető át a következő képzési időszakra).

A rendszer használatával kapcsolatos kérdésekkel munkanapokon, telefonon és e-mailben egyaránt 9.00–16.00 óra között keresheti ügyfélszolgálatunkat a +36 (1) 202-2199/200-as telefonszámon. Munkaszüneti és ünnepnapokon, illetve munkanapokon 9.00 óra előtt és 16.00 óra után nem tudja elérni ügyfélszolgálatunkat, így ekkor sem technikai, sem egyéb kérdéseire nem tudunk válaszolni.

(* A „megszakítás nélkül végignézte a tananyag videóját ” azt jelenti, hogy a videó megtekintése során nem hagyhatja el a videolejátszó ablakát és az oldalon nem kattinthat máshová, nem használhatja az oldal egyéb funkcióit. Ha a videó megtekintése során elkattint a videóról, akkor a következő alkalommal, amikor ugyanerre a tananyagrészre kattint, elölről kell kezdenie a annak megtekintését. Több részből álló tananyag esetén egy-egy rész megszakítás nélküli elvégzése a követelmény. A videó rövid idejű megállítása, majd folytatása nem számít a megtekintés megszakításának, ha közben nem kattint a videolejátszó ablakán kívülre.
A tananyag megtekintése során 10 percenként megkérjük, hogy kattintson az adott üzenet alatt lévő gombra (erre 15 perce van). Ez a kattintás nem számít a videóból történő kilépésnek.)

Több részből (modulból) álló tananyag esetén az összes modult el kell végezni úgy, hogy közben nem kezd el más tananyagot. (Sem elektronikus, sem személyes részvételt igénylő képzést, sem itt, sem más képző szervezetnél.) A megkezdett tananyagot az első rész (modul) elkezdésétől számított 60x24 óra leteltéig, illetve az elszámolhatósági időpontig, illetve december 31. 23:59:59-ig  végezheti el (amelyik időpont előbb bekövetkezik)!

A szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal kell használni, mert a 93/2002. (V. 5.) Kormányrendelet alapján egy tananyagrészt kijelentkezés nélkül kell teljesíteni. Az internetkapcsolat bármilyen okból történő megszakadását a rendszer kilépésként érzékeli (nem tudunk különbséget tenni a szándékos kilépés és a technikai problémák miatti kapcsolatmegszakadás között). Ennek értelmében a tananyagrész elvégzésének bármilyen okból történő megszakadása esetén minden esetben elölről kell kezdeni a teljes tananyagrészt.
A fentiek miatt semmilyen – a tananyagrész folytatására vonatkozó – kérést, reklamációt nem tudunk teljesíteni, illetve figyelembe venni.

Elállási jog

A felhasználót a hozzáférési jogosultság létrejöttétől számított 14 napig indoklás nélküli elállási jog illeti meg. A felhasználónak az elállási szándékát írásban, postai úton vagy e-mailben kell a szolgáltatóval közölnie. A felhasználó általi jogszerű elállás esetén a teljes díjat visszautaljuk.

A szolgáltatás használatának megkezdéséről (teljesítés) a hozzáférési jogosultság létrejötte után kizárólag felhasználó dönt. Felhasználó a szolgáltatás használatának megkezdésével nyilatkozik arról, hogy elismeri és beleegyezik abba, hogy a szolgáltatás használatának megkezdésének minősül, ha a felhasználó bármely, a kotelezotovabbkepzes.hu oldalon elérhető képzés első tananyagrészének videóját teljes egészében megtekinti. Továbbá a felhasználó a szolgáltatás megkezdésével nyilatkozik arról, hogy tudomásul veszi, hogy a szolgáltatás használatának megkezdésével elveszíti az elállási jogát.

Felelősség kizárása

A tulajdonos/üzemeltető a szolgáltatás használatából eredő esetleges károkért, valamint a weboldalon elhelyezett hirdetésekért felelősséget nem vállal.

Az esetlegesen előforduló technikai problémákból eredő károkért a tulajdonos/üzemeltető felelősséget nem vállal.

A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Egy tananyagrész elvégzésének bármilyen okból történő megszakadása esetén minden esetben elölről kell kezdeni a teljes tananyagrészt.
A fentiek miatt semmilyen – a tananyagrész folytatására vonatkozó – kérést, reklamációt nem tudunk teljesíteni, illetve figyelembe venni.

A rendszer használatával kapcsolatos kérdésekkel munkanapokon, telefonon és e-mailben egyaránt 9.00–16.00 óra között keresheti ügyfélszolgálatunkat a +36 (1) 202-2199/200-as telefonszámon. Munkaszüneti és ünnepnapokon, illetve munkanapokon 9.00 óra előtt és 16.00 óra után nem tudja elérni ügyfélszolgálatunkat, így ekkor sem technikai, sem egyéb kérdéseire nem tudunk válaszolni. Az előzőekből eredő károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Szerzői jog

A honlap tartalma és annak formai megjelenési elemei a szerző jogi törvény védelme alatt áll. A tartalom felhasználása a forrás megjelölésével, továbbközlése a tulajdonos/üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével történhet.

Adatvédelem, adatkezelés

A kotelezotovabbkepzes.hu tulajdonosa/üzemeltetője védi a látogatók személyes adatait, tiszteletben tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogát. A tulajdonos/üzemeltető bizalmasan kezeli a látogatók személyes adatait, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, amely garantálja az adatok biztonságát.

A honlap működtetése során rögzítjük a felhasználók IP-címét, amelyből bizonyos esetben következtetni lehet a felhasználó személyére. Az adatmentésnek technikai célja van, elengedhetetlen a rendszer folyamatos működéséhez, ám a naplóállományok elemzése során ezeket az adatokat más információval nem kapcsoljuk össze.

A honlap látogatói a honlapon minden esetben munkahelyi e-mail címüket kötelesek megadni. A honlap használói a nevük és e-mail címük megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy technikai, számlázással kapcsolatos vagy kereskedelmi üzeneteket küldhessen nekik a kotelezotovabbkepzes.hu tulajdonosa/üzemeltetője és tulajdonosi-kiadói érdekköre azért, hogy tájékoztatót és kereskedelmi ajánlatokat tudjon küldeni a kotelezotovabbkepzes.hu oldal felhasználói számára.

A kotelezotovabbkepzes.hu látogatói a szolgáltatást önkéntesen használják, a regisztráció nyújtotta plusz szolgáltatásokat önként veszik igénybe.

A honlapnak létezhet olyan része, amely személyes adatok megadásával egybekötött regisztráció nélkül nem használható. Ezen esetekben a felhasználó önként dönt a szolgáltatás igénybevételével az adatainak megadásáról is.

Az adatkezelési elvek összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról;

1995. évi CXIX. törvény a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről;

2008. évi XLVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól;

1999. évi LXXVI. törvény a szerzői jogról;

2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről.

Az adatkezelés célja, jogalapja:

• Hozzáférés biztosítása a kotelezotovabbkepzes.hu oldalon elérhető szolgáltatásokhoz, és a szolgáltatás igénybevételéhez kapcsolódó – törvényi előíráson alapuló – nyilvántartások, szerződéskötések és adatszolgáltatások teljesítése.

• Tájékoztatók és ajánlatok küldése a kotelezotovabbkepzes.hu használói számára az oldal üzemeltetőjétől és tulajdonosi-kiadói érdekkörétől (OVI Országos Vezetőképző Intézet Kft., Hírtőzsde Holding Zrt., Értesítő és Közlönykiadó Kft., Feketelista Adatbank Kft.), az aktuális szolgáltatásaikról és termékeikről.

Az adatkezelés időtartama:

Az adatkezelés időtartamának meghatározása a mindenkori hatályos törvényi előírásokon alapul, úgy mint a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény, a könyvviteli szolgáltatást végzők nyilvántartásba vételéről szóló 93/2002. (V. 5.) Korm. rendelet, az adótanácsadói, az adótanácsadók, adószakértők és okleveles adószakértők nyilvántartásba vételéről és továbbképzéséről szóló 263/2018. (XII. 20.) Korm. rendelet.

Az adatok kezelésére és feldolgozására jogosultak:

A kotelezotovabbkepzes.hu oldalon megadott adatokkal kapcsolatos adatkezelést kizárólag az OVI Országos Vezetőképző Intézet Kft. végez, szervere szerződött szolgáltatónál van elhelyezve, ám e szolgáltató nem jogosult az adatokat kezelni, így nem minősül adatfeldolgozónak sem.

Az OVI Országos Vezetőképző Intézet Kft. mint adatkezelő a szolgáltatások folyamatos biztosításával kapcsolatos adminisztrációs és dokumentumkezelési feladatokhoz (a szolgáltatás számlái, marketing célú levelek, ajánlatok elkészítése és postázása) esetenként külső szolgáltatót mint adatfeldolgozót vesz igénybe. Ezen szolgáltatók a szerződés szerinti feladataik elvégzése után az átadott adatokat kötelesek megsemmisíteni vagy az OVI Országos Vezetőképző Intézet Kft. számára visszaszolgáltatni.

Adatok továbbítása:

Az OVI Országos Vezetőképző Intézet Kft. a fenti pontok és az alábbiak szerint továbbítja az adatokat.

• a mérlegképes könyvelők esetében a vonatkozó törvényi szabályozás által előírt adatokat elektronikus úton továbbítja a könyvviteli szolgáltatást végzők nyilvántartását végző szervezet felé (ez jelenleg a Nemzetgazdasági Minisztérium Felügyeleti Osztály)

• könyvvizsgálók esetében, papíralapon, postai úton továbbítja az előírt adatokat a Magyar Könyvvizsgálói Kamara részére.

• minden szerződött hallgató esetében a Felnőttképzésről szóló törvény által előírt adatszoláltatási kötelezettség teljesítése céljából, a törvényben előírt szervezet részére továbbítjuk a jogszabályban előírt adatokat.

Jogorvoslat:

• Ön bármikor megtilthatja a tájékoztatók és ajánlatok küldését a kotelezotovabbkepzes.hu oldal üzemeltetője és tulajdonosi-kiadói érdekköre (OVI Országos Vezetőképző Intézet Kft., Hírtőzsde Holding Zrt., Értesítő és Közlönykiadó Kft., Feketelista Adatbank Kft.) szolgáltatásairól és termékeiről. Ehhez használhatja bármelyik, a kotelezotovabbkepzes.hu oldal üzemeltetőjétől és tulajdonosi-kiadói érdekkörétől kapott e-mail alján lévő leiratkozó linket, amelyre kattintva automatikusan töröljük adatait adatbázisunkból vagy egy e-mailt kell küldeni az ugyfelszolg@kotelezotovabbkepzes.hu címre, vagy postai levélben az OVI Országos Vezetőképző Intézet Kft. postázási címére (1535 Budapest, Pf. 776)  mely tartalmazza az Ön azonosításához szükséges adatokat (pl. az Ön nálunk szereplő, töröltetni kívánt e-mail címét) és egyértelmű kérését adatai törléséről.

• A kreditpontos képzésekkel kapcsolatos adatok nyilvántartását és továbbítását – tekintettel arra, hogy azok törvényi előírásokon alapulnak és elengedhetetlenek a szolgáltatás igénybe vételéhez és az előírt nyilvántartások vezetéséhez – nem tilthatja meg. Ha nem kívánja teljeskörűen megadni a profiloldalon kért adatokat, akkor a Tanúsítvány kiállításához szükséges adatok megadásánál válassza a "nem kérek igazolást" opciót. Ebben az esetben viszont Ön nem tud kreditpontokat szerezni a kotelezotovabbkepzes.hu oldalon.

Cookie-k

A szolgáltatás üzemeltetése során – a teljesebb kiszolgálás érdekében – a Felhasználó számítógépén kis adatcsomagot (ún. „cookie”-t) helyezhetünk el. A cookie célja az adott oldal minél magasabb színvonalú működésének biztosítása, a felhasználói élmény növelése. A cookie-t a Felhasználó bármikor törölheti számítógépéről, illetve beállíthatja böngészőjét úgy, hogy a cookie-k alkalmazását tiltsa. A cookie-k alkalmazásának tiltásával a Felhasználó tudomásul veszi, hogy cookie nélkül a kotelezotovabbkepzes.hu oldal működése nem teljes értékű.

A rendszerek működtetése során technikailag rögzítésre kerülő adatok: a Felhasználó bejelentkező számítógépének azon adatai, melyek a szolgáltatás igénybevétele során generálódnak, és amelyeket az Adatkezelő rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatokat a rendszer a Felhasználó külön nyilatkozata vagy cselekménye nélkül a belépéskor, illetve kilépéskor automatikusan naplózza. Az adatokhoz kizárólag az Adatkezelő fér hozzá.

Google Analitika

Weboldalunk a Google, Inc. („Google”) által nyújtott Google Analitika webanalitikai szolgáltatást használja. A Google Inc. adatkezeléséről itt olvashat.

Facebook Like, Ajánlás, Komment és regisztráció

Az oldalakon található Like és Ajánlom gomb esetében, valamint a Facebook felhasználói fiókkal történő kommentelésnél történő adatkezelésről itt olvashat.

Linkek

Oldalaink más oldalakra mutató linkeket is tartalmazhatnak. Ezen céloldalak adatkezeléséért társaságunk nem vállal felelősséget.

Nyomtatás Főoldalra Nyomtatás Nyomtatás A lap tetejére A lap tetejére