×
kotelezotovabbkepzes.hu      

A NAV megújult ügyintéző felületének (ÜPO) használata

Leckék száma: 2 db Befejezési határidő: 2023. december 31. (vasárnap) 23:59
Teljes időtartam: 135 perc 26 másodperc Tananyag díja: 7500 Ft (adómentes)
Tájékoztatjuk, hogy ennek a tananyagnak az elszámolhatósági ideje lejárt, vagy még nem aktív ezért ezt a tananyagot nem vásárolhatja meg.

Aktuális tananyagainkat a továbbképzések oldalon érheti el, ahol korlátlan hozzáférést vásárolhat a kotelezotovabbkepzes.hu oldal kreditpontos képzéseihez, illetve egyenként is megvásárolhatja az elérhető tananyagokat.

A továbbképzés során szakemberünk bemutatja a NAV megújult ügyintéző felületének (ÜPO) használatát, annak buktatóit, alkalmazási gyakorlatát. Továbbképzésünkön mindezeket gyakorlatias megközelítésben, praktikus fogódzókat biztosítva ismerheti meg.

Tematika

A részek egymásra épülnek, csak sorrendben tekinthetők meg.

I. rész A weboldaláltalános jellemzői (lecke teljes időtartama: 87 perc 23 másodperc)
87:23
előadó: Tánczos Zoltán NAV főosztályvezető-helyettes

Tananyag
II. rész Idővonal- lekérdezési lehetőségek (lecke teljes időtartama: 48 perc 3 másodperc)
48:03
előadó: Tánczos Zoltán NAV főosztályvezető-helyettes

Tananyag
Ha rendelkezik érvényes felhasználónévvel és jelszóval, jelentkezzen be!
 
Rendszerünk használatához
html5 kompatibilis böngésző amiből érdemes a legfrissebb verziót használni. Ilyen böngészők a Firefox, Chrome, Opera, Vivaldi, Internet Explorer, Edge stb. (a felsorolásban a névre kattintva a kiválasztott böngésző letöltőoldalára jut); Windows 7 vagy frissebb operációs rendszer; installált és rendben működő hangkártya; csatlakoztatott hangszóró vagy fejhallgató; stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolat szükséges. A tananyag megtekintéshez használt böngészőjében kapcsolja ki a hardver gyorsítás használatának lehetőségét! A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk