×
kotelezotovabbkepzes.hu      

Kapott támogatások elszámolása

Leckék száma: 2 db Befejezési határidő: 2023. december 31. (vasárnap) 23:59
Teljes időtartam: 135 perc 17 másodperc Tananyag díja: 7500 Ft (adómentes)
Tájékoztatjuk, hogy ennek a tananyagnak az elszámolhatósági ideje lejárt, vagy még nem aktív ezért ezt a tananyagot nem vásárolhatja meg.

Aktuális tananyagainkat a továbbképzések oldalon érheti el, ahol korlátlan hozzáférést vásárolhat a kotelezotovabbkepzes.hu oldal kreditpontos képzéseihez, illetve egyenként is megvásárolhatja az elérhető tananyagokat.

A továbbképzés során szakemberünk bemutatja a kapott támogatások számviteli elszámolását, annak buktatóit, gyakorlatát. Továbbképzésünkön mindezeket gyakorlatias megközelítésben, praktikus fogódzókat biztosítva ismerheti meg.

Tematika

A részek egymásra épülnek, csak sorrendben tekinthetők meg.

I. rész Támogatások elszámolása (lecke teljes időtartama: 78 perc 13 másodperc)
78:13
előadó: Botka Erika PM osztályvezető, MSZSZE elnök

Tananyag
II. rész Kérdések és válaszok (lecke teljes időtartama: 57 perc 4 másodperc)
57:04
előadó: Botka Erika PM osztályvezető, MSZSZE elnök


Ha rendelkezik érvényes felhasználónévvel és jelszóval, jelentkezzen be!
 
Rendszerünk használatához
html5 kompatibilis böngésző amiből érdemes a legfrissebb verziót használni. Ilyen böngészők a Firefox, Chrome, Opera, Vivaldi, Internet Explorer, Edge stb. (a felsorolásban a névre kattintva a kiválasztott böngésző letöltőoldalára jut); Windows 7 vagy frissebb operációs rendszer; installált és rendben működő hangkártya; csatlakoztatott hangszóró vagy fejhallgató; stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolat szükséges. A tananyag megtekintéshez használt böngészőjében kapcsolja ki a hardver gyorsítás használatának lehetőségét! A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk