×
kotelezotovabbkepzes.hu      

Az adótörvények 2023. évi változásai

Leckék száma: 4 db Befejezési határidő: 2023. december 31. (vasárnap) 23:59
Teljes időtartam: 183 perc 9 másodperc Tananyag díja: 10 000 Ft (adómentes)
Tájékoztatjuk, hogy ennek a tananyagnak az elszámolhatósági ideje lejárt, vagy még nem aktív ezért ezt a tananyagot nem vásárolhatja meg.

Aktuális tananyagainkat a továbbképzések oldalon érheti el, ahol korlátlan hozzáférést vásárolhat a kotelezotovabbkepzes.hu oldal kreditpontos képzéseihez, illetve egyenként is megvásárolhatja az elérhető tananyagokat.

A továbbképzés során szakembereink összefoglalják a személyi jövedelemadózást, a kisadózó vállalkozók tételes adóját, az egyszerűsített közteherviselési hozzájárulást, a társadalombiztosítást és a szociális hozzájárulási adót, áfát és jövedéki adót, helyi adókat, illetékeket, társasági adót  érintő  2023. évi új szabályokat, annak buktatóit, értelmezéseit, alkalmazási gyakorlatát. Továbbképzésünkön mindezeket gyakorlatias megközelítésben, praktikus fogódzókat biztosítva ismerheti meg.

Tematika

A részek egymásra épülnek, csak sorrendben tekinthetők meg.

I. rész A személyi jövedelemadózást, a kisadózó vállalkozók tételes adój (lecke teljes időtartama: 56 perc 39 másodperc)
56:39
előadó: dr. Kiss Zoltán PM osztályvezető

Kapcsolódó tananyag
II. rész Az áfa és a jövedéki adó változásai (lecke teljes időtartama: 62 perc 2 másodperc)
62:02
előadó: Varga Zoltán PM főosztályvezető

Kapcsolódó tananyag
III. rész Helyi adók, illetékek, reklámadó (lecke teljes időtartama: 29 perc 14 másodperc)
29:14
előadó: Kanyó Lóránt PM osztályvezető

Kapcsolódó tananyag
IV. rész Társasági adó változásai (lecke teljes időtartama: 35 perc 14 másodperc)
35:14
előadó: Borók Tímea PM osztályvezető

Kapcsolódó tananyag
Ha rendelkezik érvényes felhasználónévvel és jelszóval, jelentkezzen be!
 
Rendszerünk használatához
html5 kompatibilis böngésző amiből érdemes a legfrissebb verziót használni. Ilyen böngészők a Firefox, Chrome, Opera, Vivaldi, Internet Explorer, Edge stb. (a felsorolásban a névre kattintva a kiválasztott böngésző letöltőoldalára jut); Windows 7 vagy frissebb operációs rendszer; installált és rendben működő hangkártya; csatlakoztatott hangszóró vagy fejhallgató; stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolat szükséges. A tananyag megtekintéshez használt böngészőjében kapcsolja ki a hardver gyorsítás használatának lehetőségét! A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk