×
kotelezotovabbkepzes.hu      

Számlázási problémák és megoldások 2023

Leckék száma: 3 db Befejezési határidő: 2023. december 31. (vasárnap) 23:59
Teljes időtartam: 187 perc 40 másodperc Tananyag díja: 10 000 Ft (adómentes)
Tájékoztatjuk, hogy ennek a tananyagnak az elszámolhatósági ideje lejárt, vagy még nem aktív ezért ezt a tananyagot nem vásárolhatja meg.

Aktuális tananyagainkat a továbbképzések oldalon érheti el, ahol korlátlan hozzáférést vásárolhat a kotelezotovabbkepzes.hu oldal kreditpontos képzéseihez, illetve egyenként is megvásárolhatja az elérhető tananyagokat.

Számos jogszabály szabályozza a számlázás mikéntjét. A szabályos számlázás és annak módosítása sok kérdést vett fel. Ki, hogyan tehet eleget a számlázási kötelezettségének? Hogyan lehet a jogszabályi előírásoknak megfelelően javítani, módosítani a számlát? Melyek az új számlázási szabályok? Ha szeretne e szerteágazó témakörben átfogó ismeretekhez jutni, egy-egy témában elmélyedni, tekintse meg összeállításunkat!

Tematika

A részek egymásra épülnek, csak sorrendben tekinthetők meg.

I. rész Számlázási gondok és megoldások 1. rész (lecke teljes időtartama: 90 perc 59 másodperc)
90:59
előadó: dr. Csátaljay Zsuzsanna áfaszakértő

Kapcsolódó tananyag Kapcsolódó tananyag Kapcsolódó tananyag
II. rész Számlázási problémák és megoldások 2. rész (lecke teljes időtartama: 75 perc 26 másodperc)
75:26
előadó: dr. Csátaljay Zsuzsanna áfaszakértő

Kapcsolódó tananyag
III. rész Számlázási problémák és megoldások 3. rész (lecke teljes időtartama: 21 perc 15 másodperc)
21:15
előadó: dr. Csátaljay Zsuzsanna áfaszakértő

Kapcsolódó tananyag
Ha rendelkezik érvényes felhasználónévvel és jelszóval, jelentkezzen be!
 
Rendszerünk használatához
html5 kompatibilis böngésző amiből érdemes a legfrissebb verziót használni. Ilyen böngészők a Firefox, Chrome, Opera, Vivaldi, Internet Explorer, Edge stb. (a felsorolásban a névre kattintva a kiválasztott böngésző letöltőoldalára jut); Windows 7 vagy frissebb operációs rendszer; installált és rendben működő hangkártya; csatlakoztatott hangszóró vagy fejhallgató; stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolat szükséges. A tananyag megtekintéshez használt böngészőjében kapcsolja ki a hardver gyorsítás használatának lehetőségét! A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk