kotelezotovabbkepzes.hu      

Adóváltozások 2016 (e-learning)

Leckék száma: 3 db Befejezési határidő: 2016. december 31. (szombat) 23:59
Teljes időtartam (teszttel együtt): 187 perc 50 másodperc Tananyag díja: 6000 Ft + ÁFA
Tájékoztatjuk, hogy ennek a tananyagnak az elszámolhatósági ideje lejárt, vagy még nem aktív ezért ezt a tananyagot nem vásárolhatja meg.

Aktuális tananyagainkat a továbbképzések oldalon érheti el, ahol korlátlan hozzáférést vásárolhat a kotelezotovabbkepzes.hu oldal kreditpontos képzéseihez, illetve egyenként is megvásárolhatja az elérhető tananyagokat.

A pénzügyi és számviteli szakembereknek újabb kihívásokkal kell szembenézniük, hiszen  módosultak az adó- és járuléktörvények. Továbbképzési programunkban ezeket a változásokat ismerheti meg gyakorlati példákon keresztül. Többek között betekinthet a  az új Ptk bevezetése miatti adójogszabályi változásokba, az EKAER működésébe, mulayztási bírság kiszabásába, a fordított adózás mikéntjébe, az áfa fizetés keletkezésébe, a számlázás aktuális kérédéseibe, a béren kívüli juttatások adózásába, a társadági adót, a Kata-t, a Kiva-t érintő új szabályok értelmezésébe, alkalmazásába.

Más adónemekhez hasonlóan,  az Art.  vonatkozó jogszabályok is több ponton újrafogalmazott előírásokkal bővültek. A továbbképzésből megismerheti többek között  az ügyintézési határidőre,  az  adózók minősítésre, a magánszemélyek bevallási rendszerére , egységes folyószámlára, adótitokra, a  kézbesítésre, bírságokra vonatkozó változásokat , valamint ezek gyakorlati alkalmazását.

Az általános forgalmi adóra vonatkozótörvény néhány pontos idén is változott. Többek között  pontosításra került az időszakos ügyletekre vonatkozó elszámolás, a számlázás szabályai, változott egyes termékek áfa-kulcs, a levonási szabályokra vonatkozó előírás. Amennyiben lemaradt a konferenciánkról vagy még maradtak kérdései jelentkezzen most és tekintse meg a fenti témák gyakorlati alkalmazását bemutató tananaygunkat! 

Tematika

A részek egymásra épülnek, csak sorrendben tekinthetők meg.

I. rész Társasági adó és KIVA 2016. évi legfontosabb szabályai (lecke teljes időtartama: 60 perc)
58:32
előadó: dr. Németh Nóra, NAV adószakreferens

Kapcsolódó tananyag a modul tesztjének kitöltése
II. rész Szja, Kata 2016. évi változásai (lecke teljes időtartama: 61 perc 40 másodperc)
61:22
előadó: Varga Biller Katalin, NAV igazgatóhelyettes

Kapcsolódó tananyag a modul tesztjének kitöltése
III. rész Járulékok, szociális hozzájárulási adó, szakképzési hozzájárulás (lecke teljes időtartama: 66 perc 10 másodperc)
66:00
előadó: Matlné Kisari Erika, NAV vezető tanácsos

Kapcsolódó tananyag a modul tesztjének kitöltése
Ha rendelkezik érvényes felhasználónévvel és jelszóval, jelentkezzen be!
 
2020. december 31-ig korlátlanul hozzáférhet folyamatosan bővülő tananyagaink mindegyikéhez, mindösszesen 22 000 forint + áfa összegért .
 
Rendszerünk használatához
html5 kompatibilis böngésző amiből érdemes a legfrissebb verziót használni. Ilyen böngészők a Firefox, Chrome, Opera, Vivaldi, Internet Explorer, Edge stb. (a felsorolásban a névre kattintva a kiválasztott böngésző letöltőoldalára jut); Windows 7 vagy frissebb operációs rendszer; installált és rendben működő hangkártya; csatlakoztatott hangszóró vagy fejhallgató; stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolat szükséges. A tananyag megtekintéshez használt böngészőjében kapcsolja ki a hardver gyorsítás használatának lehetőségét! A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk